4363
0
Usatîi a publicat o parte din beneficiarii furtului miliardului
4363
0

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că a obținut adevăratul raport Kroll 2.

Pe lângă asta, Usatîi este convins că există și al treilea raport care este dedicat pentru Procuratura Generală și alte instituții, transmite Știri.md.

„Prima parte conține informații nesemnificative, câte puțin din toate domeniile și a fost destinată în mare parte Băncii Naționale. A doua și a treia parte este destinată Procuraturii și Agenției Naționale care trebuie să întoarcă tot ceea ce s-a furat.

„A doua parte conține circa 60 de pagini, este un document secret. Aici sunt prezentate toate denumirile companiilor care au fost implicate în jaf. Documentul demonstrează că Plahotniuc a fost principalul beneficiar. Șor a fost administratorul acestui proiect.

„A treia parte vine cu probe clare în adresa anumitor persoane. Acest document conține 150 de pagini. Aici apare și numele Vitaliei Pavlicenco care a fost finanțată din acești bani furați. Nici nu-mi pot imagina cum ea a putut apărea aici. De asemenea și postul de televiziune PRIME a fost finanțat din „Furtul Miliardului””, a relatat politicianul.

Usatîi a menționat că în raport se întâlnesc adesea numele lui Plahotniuc, Șor și Filat, dar și numele lui Vitalie Pavlicenco. De asemenea în raport apare și fiul ex-premierului Vlad Filat, Luca.

Image may contain: text

Image may contain: textNo photo description available.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter