main logo
2126

Urarea lui Șor de Revelion: Voi transforma Moldova într-un stat puternic și bogat

Fostul deputat Ilan Șor a venit cu un mesaj de felicitare de Revelion pentru toți cetățenii din Republica Moldova.

Urarea lui Șor de Revelion: Voi transforma Moldova într-un stat bogatFoto: captură video

Chiar dacă nu se află în țară, fostul primar de Orhei a ținut un discurs în care vorbește despre ce își dorește pentru R. Moldova în anul 2020, transmite Știri.md

"Cifra 2020 sună magic. Ca un cod de la lacătul viitorului fericit. Și eu cred în acest viitor fericit. Eu la fel cred în cetățenii care trăiesc în țara noastră și vor să trăiască într-o Moldovă prosperă și bogată. În Republica Moldova unde vor fi grădinițe și școli bune. Studii superioare gratuite, un job bun cu un salariu decent, medicină de calitate și gratuită. Fabrici și uzine și colhozuri care vor ridica traiul în localitățile din țară", a spus Șor.

Fostul deputat a ținut să menționeze că Orhei este cel mai dezvoltat oraș și promite că și alte localități din țară vor fi schimbate radical.

"Dragi cetățeni, vrem noi sau nu, dar, actualmente, Orhei este orașul cel mai dezvoltat din Moldova, pe care noi am reușit să-l ridicăm din ruine. Da, așa vom face și cu celelalte 43 de localități care sunt conduse de Partidul Șor. Eu vă promit că voi transforma Republica Moldova într-un stat puternic și bogat. Vă iubesc pe toți. La mulți ani!"

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării