main logo
5832

Unde sunt Plahotniuc și Candu? Răspunsul lui Cebotari

Vicepreședintele Partidului Democrat, Adrian Candu, care plecase din țară înainte ca formațiunea să anunțe că se retrage de la guvernare, revine astăzi în R. Moldova.

Unde sunt Plahotniuc și Candu? Răspunsul lui CebotariFoto: stiri.md

Un cititor al TV8.md a expediat un mesaj la adresa redacției prin care anunță că Adrian Candu se află printre pasagerii avionului care circulă pe ruta Londra-Chișinău. Aeronava urmează să aterizeze pe aeroport la ora 19:35, transmite Știri.md.

Și democratul Vladimir Cebotari a afirmat astăzi că Adrian Candu urmează să aterizeze în această seară la Chișinău.

Întrebat de jurnaliști unde este Vladimir Plahotniuc, democratul i-a îndemnat pe aceștia să-i expedieze liderului PD mesaje și să-l întrebe personal unde se află. „El răspunde la mesaje”, a dat asigurări Cebotari.

„Dumnealui a avut o deplasare planificată pentru vineri dimineață pe care a trebuit să o amâne până avem Consiliul Politic al partidului și luăm decizia, dar au fost și alte rațiuni ce țin de securitatea personală și a familiei lui”, a precizat Cebotari.

Jurnaliștii au insistat cu întrebarea, dorind să afle dacă Vladimir Plahotniuc a părăsit R. Moldova prin Transnistria.

„El circulă pe căile legale. Unde se poate. Unde circulați și dumneavoastră. Exact în aceeași manieră. Nu într-o altă formă”, s-a eschivat Cebotari să dea un răspuns concret la întrebare.

Amintim că astăzi, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că Vladimir Plahotniuc s-ar afla în R. Moldova, potrivit informațiilor pe care le deține din surse sigure.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării