main logo
1356

Un teren, alocat asociației lui Botgros. Modificările Guvernului

Hotărârea Guvernului din 2007 prin care a fost transmisă în folosință gratuită un teren de 0,27 hectare Asociației Cultural-Artistice „Lăutarii”, pentru construcția unui obiect de menire social-culturală, a fost modificată.

Un teren, alocat asociației lui Botgros. Modificările GuvernuluiUn teren, alocat asociației lui Botgros. Modificările Guvernul

Potrivit deciziei aprobate astăzi de cabinetul de miniștri, acum asociației i se permite construcția de spații locative, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Guvernul motivează modificarea spunând că spațiile locative vor fi „destinate motivării și susținerii tinerelor talente, inclusiv infrastructură specializată -Centru Internațional Folcloric „Lăutarii”, care va include școala lăutărească, studio de imprimări audio, cramă-muzeu și altele”.

Dirijorul Orhestrei „Lăutarii” a primit, în noiembrie 2007, prin hotărârea Guvernului Tarlev, un teren de aproape 28 de ari pentru construcția unui centru socio-cultural. Pe acest teren, ar urma să fie înălțate, însă, două blocuri locative a câte 9 etaje și un centru de oficii cu 6 etaje. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării