572
0
Un șef de la Primărie, demis de Chirtoacă, restabilit în funcție
572
0

Adrian Boldurescu, fostul șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, demis din funcție pe vremea lui Dorin Chirtoacă, a fost restabilit în funcție prin decizia primarului interimar Adrian Talmaci.

Printr-o dispoziția semnată de Talmaci, concomitent cu restabilirea lui Boldurescu, s-a anulat și dispoziția numire în aceeași funcție a lui Oleg Caraman, emisă acum o săptămână, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Amintim că în aprilie 2019, Primăria capitalei a fost obligată de instanța de judecată să-i achite lui Boldurescu peste 477.000 de lei, în calitate de salarii, pentru perioada septembrie 2014 – martie 2019. 

Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Centru, la finele lunii martie a acestui an, după ce Boldurescu a contestat demiterea sa din funcția de șef al Direcției transport, de acum aproximativ cinci ani.

De menționat că în perioada ianuarie 2018 - ianuarie 2019, Adrian Boldurescu a fost șef la Exdrupo, numit în funcție de primarul interimar de atunci, Silvia Radu. El a demisionat din funcție, fără a preciza motivele plecării sale, pe 23 ianuarie 2019.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter