main logo
818

Un șef de la Primărie, demis de Chirtoacă, restabilit în funcție

Adrian Boldurescu, fostul șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, demis din funcție pe vremea lui Dorin Chirtoacă, a fost restabilit în funcție prin decizia primarului interimar Adrian Talmaci.

Un șef de la Primărie, demis de Chirtoacă, restabilit în funcție

Printr-o dispoziția semnată de Talmaci, concomitent cu restabilirea lui Boldurescu, s-a anulat și dispoziția numire în aceeași funcție a lui Oleg Caraman, emisă acum o săptămână, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Amintim că în aprilie 2019, Primăria capitalei a fost obligată de instanța de judecată să-i achite lui Boldurescu peste 477.000 de lei, în calitate de salarii, pentru perioada septembrie 2014 – martie 2019. 

Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Centru, la finele lunii martie a acestui an, după ce Boldurescu a contestat demiterea sa din funcția de șef al Direcției transport, de acum aproximativ cinci ani.

De menționat că în perioada ianuarie 2018 - ianuarie 2019, Adrian Boldurescu a fost șef la Exdrupo, numit în funcție de primarul interimar de atunci, Silvia Radu. El a demisionat din funcție, fără a preciza motivele plecării sale, pe 23 ianuarie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării