main logo
796

Un profesor din Chișinău candidează pe circumscripția din Fălești

Vasili Tataru, profesor din Chișinău, și-a înregistrat candidatura din partea Blocului ACUM pentru circumscripția nr.11, Fălești.

Un profesor din Chișinău candidează pe circumscripția din Fălești

Acesta a apărut în vizorul opiniei publice în urma mai multor critici adresate ministrei Monicăi Babuc cu privire presiunile și amenințările care se fac asupra învățătorilor care încep să vorbească despre problemele din sistem, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

Vasili Tataru este profesor de limbă și literatură română la un liceu din capitală. Ieri, împreună cu colegii săi a și-a înregistrat candidatura pentru a putea participa la alegerile parlamentare din 24 februarie.

„Am decis să fac acest pas pentru că ştiu că pot ajuta această ţară. Adevărat, nu am nici arma Justiției în mână dreaptă, nici greutatea portofelului în mâna stângă, dar ştiu că sunt încă atâția oameni cu demnitate. Ceea ce vă rog eu este: Faceți cumva să puneți în suflet puțină grijă pentru țară. Știu că e dificil să reziști, dar trebuie. De aici începe Minutul de DEMNITATE al Profesorilor şi al tuturor cetăţenilor. ACUM suntem gata pentru a da startul colectării semnăturilor. Doamne ajută!”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării