main logo
3475

Un preot și alte două persoane vor să-l elibereze pe omul de încredere al lui Andronachi

Scenariul se repetă? Trei persoane au ajuns la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, pentru a-l elibera pe Anatolie Blonschi, unul dintre figuranții în dosarul „frauda bancară”, care s-a predat autorităților acum două zile. Aceștia ar fi prieteni buni cu Blonschi și au venit drept garanți în fața magistraților. Anul trecut, Andronachi a fost eliberat sub garanția a patru persoane.

Un preot vrea să-l elibereze pe omul de încredere al lui AndronachiFoto: simbol

Una din cele trei persoane, care ar fi gata să dea bani pentru eliberarea lui Blonschi, este preot și a refuzat să vorbească cu jurnaliștii, al doilea ne-a spus că se numește Igor Eșanu și a venit cu speranța că Blonschi va fi eliberat, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Iar al treilea doar ne-a confirmat că a venit drept garant. Toți spun că sunt prieteni buni cu Anatolie Blonschi.

Anterior, la ședință a fost adus Anatolie Blonschi, unul dintre figuranții în dosar, dar și apropiat al lui Vladimir Andronachi, care acum două zile s-a predat autorităților. Acesta a evitat să răspundă la întrebările jurnaliștilor. La ședința de judecată este prezent și Vladimir Andronachi.

Știri.md amintește că Anatolie Blonschi, un om de încredere al lui Vladimir Andronachi, care a gestionat mai multe afaceri ale fostului deputat democrat, fiind și al doilea figurant în dosarul numit generic „frauda bancară”, s-a predat autorităților moldovenești și a fost plasat în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13. Acesta era dat în căutare, urmărirea penală fiind finalizată și transmisă în judecată în lipsa lui.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării