main logo
1303

Un pix folosit la procesul verbal de la alegeri, șters cu ușurință. Reacția CEC

Elena Grițco, membră PPPN, afirmă că procesul verbal cu rezultatele alegerilor în satul Terebna a fost scris cu două pixuri, cerneala unui dispare la încălzire.

Un pix folosit la procesul verbal de la alegeri, șters cu ușurințăColaj: știri.md

Acest lucru a fost descoperit de candidatul PPPN care a primit un proces verbal în original în urma alegerilor și a vrut să facă o copie xerox, iar ca rezultat pe copie au ajuns alte date decât cele indicate în procesul-verbal, transmite Știri.md.

Într-o conferință de presă susținută astăzi, PPPN spune că a depus plângeri la CEC, Procuratura Generală, Procuratura Edineț, Inspectoratul de Poliție Edineț și Ministerul Afacerilor Interne. 

Contactat de Știri.md, secretarul CEC Maxim Lebedinschi a spus că la Comisia Electorală Centrală nu a ajuns nici o plângere în acest sens. 

"La ziua de astăzi nu am primit nici o sesizare cu privire la o pretinsă încălcare. Totodată comunicăm că procesele verbale se înmânează tuturor reprezentanților concurenților electorali, ceia ce înseamnă că o potențială manipulare va fi exclusă prin contaminarea datelor din procesele verbale corespunzătoare", a spus Lebedinschi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării