main logo
408

Un fost viceministru îi recomandă lui Codreanu să se adreseze la CtEDO

Fostul viceministru al Afacerilor Externe, Iulian Groza, îi recomandă lui Ruslan Codreanu să se adreseze la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CtEDO) după ce a fost exclus din cursa electorală pentru funcția de primar al Chișinăului.

Un fost viceministru îi recomandă lui Codreanu să se adreseze la CtEDOFoto: ipn.md

Într-o postare pe o rețea de socializare Groza declară că decizia CSJ cu privire la eliminarea lui Codreanu din cursa electorală se datorează unui dintre concurenții săi, transmite Știri.md.

„Nu am cuvinte. Să nu-mi spuneți că decizia de la CSJ, însoțită de un iz puternic de "schimbare" propulsat de instituțiile publice "decapturate", nu este motivată politic. Este. Și foarte curând ne vom convinge cu toții.

Dragă Ion, (Iv Ceban) pot să te felicit anticipat cu această ocazie! Strategia e pe cale să fie implementată cu succes.

Dragă Ruslan, eu știu că lupta ta de-abia începe. CEDO și alte instituții europene, inclusiv UE, care veghează respectarea drepturilor și valorilor democratice, așteaptă un răvaș de la tine. În rest, toți cei care cred că șmecheria asta va trece fără consecințe. Greșesc. Le vom observa cu toții”, susține Iulian Groza.

Știri.md reamintește că candidatura lui Ruslan Codreanu a fost scoasă din cursa electorală pentru șefia Capitalei. Decizia a fost luată de Curtea Supremă de Justiţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării