main logo
1755

Un eurodeputat vine în Republica Moldova: Cu cine va avea întrevederi

Fostul premier al României, membru al Parlamentului European, Dacian Cioloș, vine în Republica Moldova marți, 4 iunie. Acesta va fi însoțit de vicepreședinta Delegației UE - Moldova, Ramona Strugariu, și membra Camerei Deputaților din Parlamentul României, Simina Tulbure.

Un eurodeputat vine în Republica Moldova: Cu cine va avea întrevederiFoto: Click.ro/Dacian Cioloș

La Chișinău, oficialii vor avea discuții cu autoritățile guvernamentale, transmite Știri.md.

Ulterior, Dacian Cioloș și Dorin Recean vor avea o dezbatere cu tineri diplomați despre viitorul Europei, despre alegerile europarlamentare și rolul societății civile și al tinerilor pentru a întări parcursul proeuropean al Republicii Moldova.  

De menționat că Dacian Cioloș candidează din partea Partidului REPER la alegerile europarlamentare. 

„Un vot pentru Partidul REPER la alegerile europarlamentare este și un vot pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Aceasta a fost și rămâne o prioritate pentru mine și pentru toți europarlamentarii Partidului REPER. Facem și vom face tot posibilul din Parlamentul European pentru ca Republica Moldova să devină stat membru UE până în 2030”, a scris europarlamentarul pe o rețea de socializare.

În Republica Moldova alegerile vor fi organizate pe data de 9 iunie, în 52 de secții de vot, 13 dintre care vor fi în Chișinău. Lista secțiilor de votare din țara noastră poate fi consultată AICI.


Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării