main logo
947

Un deputat PSRM, acuzat că ar fi bătut credincioși de Bobotează

Un cititor al redacției TV8 a transmis un document potrivit căreia un deputat PSRM, ar fi îmbrâncit mai mulți locuitor ai orașului Vulcănești, Găgăuzia.

Un deputat PSRM, acuzat că ar fi bătut credincioși de BoboteazăUn deputat PSRM, acuzat că ar fi îmbrâncit localnicii din Vulcănești

Astfel, în demers se arată că în timpul sărbătorii de Boboteaza, deputatul Grigore Uzun ar fi bătut mai multe persoane prezente la religioasa sărbătoare. Ulterior, câteva dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

De asemenea, ofițerul de presa al IP Găgăuzia, Snejana Tucan, spune că astfel de cereri la poliție din partea cetățenilor nu au fost.

„Nu știu de ce în presă se vehiculează că deputatul Grigore Uzun ar fi lovit pe cineva. Acestă informație este falsă”, a declarat ofițerul de presă al IP Găgăuzia, Snejana Tucan.

Astfel, acesta a mai adăugat că de fapt deputatul ar fi cel care a alertat polițiștii despre bărbatul care a fost găsit la pământ lângă un lac.

„De fapt, la poliție este informație precum că domnul Uzul s-a adresat la oamenii legii și a anunțat că lângă lac a fost bătut un bărbat. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că o persoană de 64 de ani, locuitorul orașului Vulcănești a lunecat și a căzut singur în lac. La poliției nu este informație precum că deputatul ar fi bătut pe cineva”, mai spune ofițera de presă, Snejana Tucan.

Contactată, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi nu a răspuns la telefon pentru o reacție referitor la acest subiect.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării