main logo
2666

Un deputat de la ACUM i-a fost profesor lui Tauber: Fata a degradat

Deputata Marina Tauber, din fracțiunea Partidului Șor, i-a fost discipolă unuia dintre deputații blocului ACUM – Lilian Carp.

Un deputat de la ACUM i-a fost profesor lui Tauber: Fata a degradat

După show-ul pe care l-a făcut aceasta azi în Parlament, Carp a spus că-i pare rău că Tauber „a degradat în halul în care este”, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Ne pare rău, dar cei mai buni doctori din blocul ACUM nu se regăsesc aici, în această sală, poate îi caută în altă parte, nu la noi”, a spus Andrei Năstase, rugat de jurnaliști să comenteze întâmplarea de la ședință.

La rândul său, Lilian Carp a spus: „Eu cunosc un loc foarte bun pentru Marina Tauber. Eu regret, că fata asta a degradat în halul care este, fiindcă o cunosc de foarte mult timp, fiindu-i și profesor. Cel mai bun loc pentru ea este la pușcărie, după bunul merit; ea este în raportul Kroll, este implicată în delapidarea sistemului bancar și acolo va fi în siguranță”.

Rugat să precizeze dacă i-a predat lui Tauber, Carp a spus: „Din nefericire, a fost, la „fără frecvență”… Dar eu cred că prea multă atenție îi acordăm acestei penale, care trebuie să facă pușcărie, în loc să stea în Parlamentul Republicii Moldova, alături de Șor”.

Azi, la prima ședință a Parlamentului, Marina Tauber, întrebată de președintele ședinței Eduard Smirnov dacă formațiunea a creat o fracțiune, aceasta și-a scos o fâșie de protecție solară și a spus că în acest mod, ea vrea să se protejeze de deputatul Andrei Năstase, care a fost intoxicat cu mercur.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării