494
0
Un candidat PSRM continuă să plagieze spoturile lui Zelenski
494
0

Candidatul la funcția de primar de Bălți din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Alexandr Nesterovschi, continuă să „se inspire” din spoturile electorale ale președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski.

De această dată, Nesterovschi îl cheamă la dezbateri pe contracandidatul său Renato Usatîi, liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md.

Lupta verbală dintre cei doi se va da nu pe stadionul din Kiev, cum a făcut-o Zelenski, ci în piața  „Vasile Alecsandri” din Bălți, duminică, 13 octombrie.

„Mă adresez către tine, Renato Usatîi, bălțenii au adunat pentru tine zeci de întrebări pe care am vrut să ți le adresez în cadrul dezbaterilor, dar tu, din păcate, nu ai venit la ele, de parcă le-ai evitat intenționat. 

Iată de ce, te chem la dezbateri, dezbateri care vor avea loc aici, în piața municipală, dar nu în formatul în care te-ai obișnuit, la televizor, unde îți sunt adresate întrebări comode. 

Dezbaterile vor avea loc aici, în piața municipală, în fața teatrului, în data de 13 octombrie, la ora 13:00, în prezența tuturor bălțenilor, în prezența tuturor posturilor de televiziune și portaluri de știri, că doar nu avem ce ascunde, nu-i așa? Fără pază de corp și patos, te aștept aici, eu am ce spune oamenilor, Renato! Dar tu?”, spune Nesterovschi.

Adresarea ar fi aproape identică cu cea a lui Vladimir Zelenski. Nesterovschi a schimbat doar câteva cuvinte și locul întâlnirii.

Am încercat să obținem o reacție de la Alexandr Nesterovschi, însă acesta a închis telefonul imediat ce a auzit că este apelat de reporterii Nordnews.

Echipa noastră a încercat să ia o reacție și de la Renato Usatîi, însă acesta nu a răspuns nici la apeluri, nici la mesajele expediate.

Nu este pentru prima dată când Alexandr Nesterovschi îl plagiază pe Vladimir Zelenski. Anterior, acesta a apărut într-un spot electoral filmat conform aceluiași scenariu în care apare și Zelenski la alegerile din martie din Ucraina.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter