main logo
1661

Un candidat PDM anunță că se retrage din cursa electorală

Un candidat PDM se retrage din cursă. Este vorba de Oleg Creciun, care a anunțat această decizie pe pagina sa de Facebook.

Un candidat PDM anunță că se retrage din cursa electorală

Acesta spune că a luat decizia de a rămâne în funcția de director al IMSP SR Cahul, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Stimați alegători! La data 25 ianuarie am acceptat provocarea să candidez la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. A fost o experiență frumoasă! Am avut parte de întâlniri foarte productive cu cetățenii din municipiul Cahul, lunca Prutului și s.Alexandru Ioan Cuza în care am auzit și ascultat problemele din circumscripție și după măsura posibilităților unele au fost și rezolvate. Însă, având în vedere că Partidul Democrat este un partid foarte organizat care evaluează forțele prin sondaje veridice, astfel după ultimul sondaj efectuat, împreună cu toată echipa am luat decizia să mă retrag din cursa electorală. O decizie corectă, îndreptată spre susținerea candidaților pro-europeni. Am luat decizia să rămân în funcția de director al IMSP SR Cahul, să continui proiectele de dezvoltare a acestei instituții și să mă dedic în continuare oamenilor. Mulțumesc tuturor susținătorilor”, a scris acesta într-o postare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării