3 dec, 2019 12:54
8 589
4
Un blogger anunță filmulețe compromițătoare cu Andrei Năstase
3 dec, 2019 12:54
8 589
4

Câteva filmulețe compromițătoare cu liderul Platformei DA, Andrei Năstase, ar putea să apară în spațiul public.

Foto: știri.md

Despre aceasta a scris bloggerul Eugen Luchianiuc pe blogul său, transmite Știri.md.

"Primul video care există și riscă să fie expus în public este acela în care ex-ministrul de Interne a luat de la cineva suma de 200.000 de euro. Oamenii zic că acel cineva e un șefuț de la vamă. Sper să vedem video.

Al doilea video e mai fain. Și mai amuzant. Și mai trist totodată. Și este de fapt o serie de înregistrări video de pe camerele de securitate a cel puțin două magazine. Acolo ex-ministrul, în timp ce era angajatul statutului la MAI, a intrat să-și ia câteva haine. 

Anume să-și ia pentru că, după ce a ales atent ținutele, s-a îndreptat spre ieșire. La întrebarea consultanților dacă are de gând să achite el le reproșa cu fraza tipic moldovenească: „Da voi ce, nu știți cine sunt eu?”", a scris Luchianiuc.

Amintim că președintele Igor Dodon l-a acuzat pe Andrei Năstase că ar fi încercat să acapareze Procuratura Generală și o parte din sistemul judecătoresc.

Totodată, șeful statului a declarat că "Andrei Năstase este cea mai mare dezamăgire, pentru partenerii din vest, pentru că omul a ajuns la putere și a încercat...”, a declarat Igor Dodon.

Ulterior, Andrei Năstase a calificat afirmațiile președintelui drept falsuri și manipulări și a anunțat că îi dă întâlnire lui Dodon în instanța de judecată.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter