main logo
1864

Un alt raion semnează declarația împotriva Guvernului Maiei Sandu

Declarația lansată de exponenții Partidului Democrat, prin care aleșii locali condamnă investirea noului Guvern și îi declară trădători de țară pe Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase, a fost semnată și de primari din raionul Ocnița.

Un alt raion semnează declarația împotriva Guvernului Maiei SanduFoto: ocnita.md

Pe document și-au pus semnătura 11 primari. Anterior, declarații similare au semnat și aleși locali din raioanele Nisporeni, Hâncești, Rezina, Sangerei, Anenii Noi, Ialoveni și mai multe suburbii ale Chișinăului, toți reprezentanți ai Partidului Democrat, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Pe de altă parte, unii primari și consilieri locali au declarat public că susțin Guvernul Maiei Sandu și sunt gata să conlucreze. Printre aceștia se numără edilii din Taraclia și Bălți.

Directorul Congresului Autorităților Publice Locale, Viorel Furdui, i-a criticat atât pe primarii care și-au arătat susținerea pentru noul Executiv, cât și pe cei care îl declară ilegal, menționând faptul că aleșii locali trebuie să se distanțeze de politica centrală și să rezolve problemele localităților pe care le gestionează.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării