main logo
21773

Ultimul vot al alegerilor prezidențiale din Moldova, înregistrat în California

Pe data de 20 octombrie, moldovenii din toate colțurile lumii s-au prezentat la urne pentru a-și alege viitorul președinte și pentru a participa la referendumul republican constituțional privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Ultimul vot înregistrat în acest scrutin de importanță națională a avut loc în Sacramento, California.

Ultimul vot al alegerilor din Moldova, înregistrat în CaliforniaFoto: Ai Nostri

Sandu Sîrbu, cetățean moldovean stabilit de mai mulți ani în Sacramento și fondatorul postului de radio „Ai Noștri”, cu sediul principal în Republica Moldova și corespondenți în toată lumea dedicați diasporei, a fost ultimul moldovean care și-a exprimat votul în alegerile prezidențiale și referendumul constituțional din 20 octombrie, transmite Știri.md.

Deși a fost ultimul cetățean care a votat, nu a fost din neglijență, ci pentru că Sandu Sîrbu a fost președintele unei secții de votare din SUA, gestionând un număr considerabil de alegători. După închiderea secției și finalizarea procedurilor, și-a luat timpul necesar pentru a se alătura celor care și-au exprimat dorința pentru viitorul țării.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării