main logo
432

Ultimii doi candidați la Primăria capitalei și-au aflat locul în buletinul de vot

Ultimii doi candidații pentru alegerile locale noi din Capitală, care și-au depus dosarele la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău, și-au aflat locul în buletinele de vot.

Ultimii 2 candidați la Primărie și-au aflat locul în buletinul de votUltimii 2 candidați la Primărie și-au aflat locul în buletinul de vot

Astfel, candidatul Partidului Politic Partidul Ruso-Slavean, Alexandru Mâțu, se va regăsi sub numărul 12 în buletinul de vot, fiind succedat de candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, care va fi al 13-lea în buletinul de vot, transmite IPN.

Ieri a fost ultima zi în care au putut fi depuse actele pentru înscrierea în cursa electorală pentru Primăria Chișinău. Până în prezent 13 persoane și-au depus actele pentru înregistrare. Este vorba despre Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Andrei Năstase (Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Alexandr Roșco (Partidul Casa Noastră Moldova),Valeriu Munteanu (Partidul Liberal), Ion Ceban (Partidul Socialiștilor), Victor Strătilă (Partidului Verde Ecologist), Maxim Brăila (Partidul Popular din Republica Moldova), Alexandra Can (Partidul Național Liberal), Andrei Munteanu (Partidul Societății Progresiste), primarul interimar Silvia Radu (independent) și Alexandru Mâțu (Partidului Politic Partidul Ruso-Slavean).   Constantin Codreanu (Partidul Unității Naționale).

Activistul SergiuTofilat care și-a declarat intenția de a candida independent nu a depus setul de acte la Consiliu. Într-o postare pe o rețea de socializare el a menționat că este extrem de dificil să se colecteze peste zece mii de semnături într-o perioadă atât de scurtă. Sergiu Tofilat și-a reafirmat interesul de a forma o echipă pentru Primăria capitalei și Consiliul Municipal Chișinău la următoarele alegeri locale generale din anul 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării