main logo
2893

Ultimatumul lui Ilan Șor pentru Andrei Năstase și Maia Sandu

Primarul de Orhei, Ilan Șor, comentează evenimentele care au avut loc pe 26 august în PMAN și îi amenință pe liderii Mișcării de Rezistență „ACUM” cu proteste neașteptate.

Ultimatumul lui Ilan Șor pentru Andrei Năstase și Maia Sandu

Acesta mai cere ca timp de trei zile, atât Andrei Năstase cât și Maia Sandu, să-și ceară scuze de la persoanele în care susținătorii ACUM au aruncat cu sticle, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, Șor spune în acea zi au dorit să organizeze: „un miting de susținere a proiectelor pe care le face partidul său dar și împotriva presiunilor pe care le face M. Sandu și A. Năstase asupra instanței, cerând ca Șor să fie închis”.

Primarul de Orhei mai spune că în schimb au primit sticle aruncate și cuvinte urâte în adresa susținătorilor săi și a euro-deputaților prezenți la manifestația acestuia. 

Șor folosește cuvinte indecente în adresa celor doi politicieni și le cere ca în decurs de trei zile, Maia Sandu și Andrei Năstase să-și ceară scuze de la susținătorii primarului de Orhei care au fost înjurați și stropiți cu apă pe 26 august. De asemenea Șor cere ca cei doi să nu facă presiune asupra instanțelor cerând în fiecare zi ca Ilan Șor să fie arestat. 

În caz contrar, primarul de Orhei spune că va organiza proteste neașteptate și care nu vor fi confortabile pentru cei doi politicieni. 

Vom aminti că primarul condamnat Ilan Șor a ocupat în mod abuziv PMAN pe 26 august, aducând acolo chifle, grătare și corturi. Oamenii au spus că li s-a promis mâncare și bani pentru prezență. 

Ulterior, organizatorii ACUM și-au chemat susținătorii la monumentul Ștefan cel Mare din Capitală deși aveau autorizație de a desfășura mitingul în PMAN. Cu toate acestea, unii protestatari s-au apropiat de cordonul de poliție care înconjura susținătorii lui Ilan Șor și au început să arunce cu sticle din plastic. 

De precizat este și faptul că astăzi la ora 12:00, comitetul de Rezistență ACUM va organiza o conferință de presă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării