main logo
765

Țuțu și-a intensificat activitatea în suburbiile Chișinăului

Acte de caritate, lucru în teritoriu, întâlniri cu cetățenii, concerte, discursuri de mulțumire și laudă pentru Partidul Democrat, toate fac parte din activitățile săptămânale ale deputatului Constantin Țuțu.

Țuțu și-a intensificat activitatea în suburbiile Chișinăului

Deși până la începutul campaniei electorale mai sunt două luni, deputatul Țuțu și-a intensificat activitatea în suburbiile Chișinăului și a devenit mai vizibil pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Dacă pe Facebook deputatul scrie postări lungi însoțite de imagini care confirmă că este activ, pe Instagram, la compartimentul Instastory, Constantin Țuțu publică imagini video, și dacă până acum imaginile reflectau activitățile extra ale alesului poporului, precum plimbări cu calul la bustul gol, antrenamente la clubul său sportiv, recent, deputatul umple instastory-ul cu imagini din Băcioi, Sângera, Codru și Trușeni.

Nu cunoaștem de ce Constantin Țuțu e activ anume în aceste localități și deși există zvonuri de democratul ar putea candida la alegerile parlamentare din februarie 2019 pe circumscripția nr. 33 din Chișinău, deputatul nu a dat un răspuns. „Încă nu pot să vă spun, cum o să decidă colegii mei”, le-a spus Țuțu, acum două săptămâni, jurnaliștilor.

Se pare că deputatul are și un slogan. Într-o serie de imagini video, grupuri de tineri strigă „Bravo, Țuțu” și bat din palme.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării