main logo
763

Țuțu răspunde acuzațiilor primarului de Băcioi: Nu pot comenta minciuni

Deputatul democrat Constantin Țuțu califică declarațiile primarului de Băcioi, Vitalie Șalari, drept minciuni, după ce acesta din urmă a declarat că Țuțu l-a amenințat că dacă nu-și va înceta activitatea îi vor fi intentate cauze penale.

Țuțu răspunde acuzațiilor primarului de Băcioi: Nu pot comenta minciuni

„Eu nu pot să comentez minciunile spuse de această persoană care doar ocupă biroul Primarului comunei Băcioi, dar care nu a făcut nimic, dar absolut nimic pentru localitate. Nimic bun, deoarece rău adesea face. Ultimul exemplu fiind de hramul localității, când s-a opus să organizăm un eveniment frumos pentru oameni. Și atunci când nu faci nimic, deja îți faci PR politic prin atacuri mincinoase”, a declarat Constantin Țuțu pentru Unimedia.

Menționăm că, în cadrul unei conferințe de presă, Șalari a declarat că personal a fost amenințat de către deputatul democrat Constantin Țuțu, că dacă nu-și va înceta activitatea îi vor fi intentate cauze penale, deoarece este susținut în totalitate de către Vlad Plahotniuc, „care personal controlează MAI, PG, SIS, CNA și alte instituții”.

„Deputatul PDM, Constantin Țuțu, personal și prin persoane interpuse, m-a contactat și m-a amenințat cu cauze penale vor fi inițiate pe numele meu, dacă nu mă voi retrage din această funcție, inclusiv din alegerile locale din comuna Băcioi”, a spus Vitalie Șalari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării