main logo
1790

Țuțu, despre Nastas și Năstase pe aceeași circumscripție cu el

Democratul Constantin Țuțu consideră că liderul PPDA, Andrei Năstase, l-a determinat pe Andrei Nastas să candideze independent pe aceeași circumscripție pentru a avea motiv să denigreze Partidul Democrat.

Țuțu, despre Nastas și Năstase pe aceeași circumscripție cu el

Contactat de Agora, Țuțu l-a îndemnat pe Andrei Năstase să-și retragă numele de pe lista electorală a blocului „ACUM” și să candideze doar pe circumscripție.

„Andrei Năstase a făcut special asta cu Nastas ca să facă mizerie și să verse peste PDM. Sfatul meu pentru el, dacă se consideră atât de puternic, e să se scoată de pe liste și să rămână candidat doar pe circumscripție. El a zis despre mine că am venit în chiloți în politică și plec în Mercedes. Să se uite mai bine cum am venit eu în politică”, a declarat Țuțu pentru Agora.

Întrebat cum se face că tocmai un consilier local socialist îi reprezintă interesele la CEC, democratul a comentat: „Înseamnă că eu am găsit limbă comună cu oamenii, nu?”.

Amintim că Andrei Năstase (ACUM) și Andrei Nastas (candidat independent) candidează pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 33, care cuprinde suburbiile sudice ale Chișinăului.

Pe această circumscripție mai candidează Vladimir Roșca (PSRM), Ion Duca (PPPN), Călin Vieru (candidat independent), Ion Bivol (Partidul „Şor”) și Boris Volosatîi (candidat independent).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării