main logo
748

Țurcanu propune ca PAS și PPDA să-l susțină la alegerile din Hâncești

Vlad Țurcanu, vicepreședintele PUN, le propune liderilor PAS și PPDA să-i susțină candidatura la alegerile parlamentare noi din 15 martie de pe circumscripția numărul 38 Hâncești.

Țurcanu propune ca PAS și PPDA să-l susțină la alegerile din HânceștiFoto: tv8.md

În opinia lui, cele două formațiuni și PUN sunt pe aceeași lungime de undă și ar avea chiar și obiective politice comune, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Am văzut că partidele de dreapta ezită să-și desemneze un candidat și le înțeleg că nu le e ușor să găsească persoane potrivite pentru această campanie. Le propun liderilor PAS și PPDA să mă susțină pe mine”, a spus Vlad Țurcanu.

„Ar fi un gest de reciprocitate din partea lor, după ce eu i-am susținut vreme de 4 ani, în aparițiile mele publice. Ar fi și o punere în aplicare a demersurilor lor publice de consolidare a electoratului proeuropean”, a adăugat Țurcanu.

Vlad Țurcanu a mai spus că împreună cu colegii de la PUN, în următoarele zile vor depune lista cu membrii grupului de inițiativă care vor colecta semnături pentru susținerea sa.

Candidatul PUN a anunțat, de asemenea, că în următoarele două luni se va întâlni cu oamenii din cele 40 de localități din circumscripția 38 Hâncești.

„Pentru a-i convinge că merit să-i reprezint în Parlament. Sunt unul de-al lor. Am fost de o mie de ori prin Hâncești, iar satul meu natal, Răzeni, a făcut parte pe timpuri din acest raion”, a spus Vlad Țurcanu.

Până în prezent, niciun alt partid politic nu și-a anunțat candidatul pentru alegerile din circumscripția 38 Hâncești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării