main logo
745

Țurcanu: Demisia lui Carmanu, strategia PDM pentru locale

Demisia președintelui Ialoveni nu este întâmplătoare, ci o strategie a Partidului Democrat pentru următoarele alegeri locale. Declarația aparține fostului consilier prezidențial, Vlad Țurcanu.

Țurcanu: Demisia lui Carmanu, strategia PDM pentru locale

„Există câteva explicații de suprafață. Nu putem ști rațiunea adevărată a acestei mutări coordonate. Cred că este vorba despre o pregătire pentru campania electorală locală, iar raionul Ialoveni este un raion dificil pentru Partidul Democrat, pentru că acolo trăiesc cetățeni cu vederi pro-europene, cu vederi pro-românești, foarte bine informați, și de aceea cred că la nivelul de vârf al PDM s-a creat o frustrare în legătură cu această situație”, spune Vlad Țurcanu, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„De aceea se încearcă atragerea acestui electorat, ca după asta să se demonstreze public capacitatea de convingere de care dispune Partidul Democrat. Să vedem în ce măsură va funcționa acest mod insistent de a cuprinde un electorat nefavorabil pentru acest partid”, a mai declarat, Vlad Țurcanu.

Amintim că ieri, președintele raionului Ialoveni, care este și vicepreședintele Organizației PDM Ialoveni, Lilian Carmanu, și-a anunțat demisia.

Tot ieri, unul dintre cei mai de încredere oameni ai liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, a fost ales președinte al Consiliului Raional Ialoveni. Este vorba de Ghenadie Sajin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării