17 octombrie, 14:02
627
3
Tudor Deliu răspunde apelului Maiei Sandu. De ce nu va semna nicio înțelegere
17 octombrie, 14:02
627
3

Candidatul susținut de PLDM la alegerile prezidențiale, Tudor Deliu, susține că nu va semna nicio înțelegere cu alți candidați în vederea prevenirii fraudării scrutinului din 1 noiembrie.

Foto: agora.md

Aceasta pentru că, spune Deliu, formațiunea din care face parte deja a asigurat securitatea votului la alte alegeri, iar acum fiecare candidat va avea reprezentanți la secțiile de vot, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Declarația a fost făcută la dezbaterile electorale de la TVR Moldova,după ce cu un apelul  în acest sens a venit candidata PAS la funcția de șef de țară, Maia Sandu.

„Noi nu vom accepta și nu vom semna sub nicio scrisoare. De ce? În 2016, când PLDM era reprezentat în Legislativ, la alegeri parlamentare, noi am asigurat securitatea votului în toate secțiile de votare pentru Maia Sandu. În 2018, la alegerile noi, am asigurat securitatea votului în toate secțiile din Chișinău. Și în 2019, la fel. 

Și am făcut-o fără scrisori. Ci pentru că am vrut să consolidăm dreapta și să câștigăm acele alegeri. Dar nu suntem partidul care să cerem datoria înapoi ca alții. Partidele parlamentare au reprezentanți în toate secțiile de votare și pot să asigure această securitate a votului”, a spus Deliu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter