main logo
1970

Transnistrenii, ignorați de Putin?! Întrebarea lor nu a apărut la „Dialog în direct”

Vladimir Putin când s-a aflat în direct cu cetățenii ruși, la aproape 70 de întrebări din cele peste 2,5 milioane care i-au fost expediate. Întrebările rușilor au vizat probleme de ordin economic, cultural și evident politic. Subiectele de pe agenda internațională a Rusiei au prezentat interes și pentru separatiștii din stânga Nistrului.

Transnistrenii, ignorați de Putin?! Întrebarea lor nu a apărut la „Dialog în direct”Transnistrenii, ignorați de Putin?! Întrebarea lor nu a apărut la „Dialog în direct”. Foto: PSnews

Jurnaliștii companiei teleradio din Transnistria i-au expediat cu o zi înainte liderului de la Kremlin o întrebare în format video, legată de acest lucru, însă aceasta așa și nu a răsunat în direct pe parcursul celor aproape patru ore de "linie directă", scrie realitatea.md.

"Bună ziua, Vladimir Vladimirovici. De mai mulți ani, Transnistria se confruntă cu o blocadă, care se intensifică. Acum, și Ucraina vrea să ne blocheze hotarele. Recent, intențiile Kievului au fost susținute de diplomatul ucrainean Ivan Gnatișin. Oamenii din Transnistria nu s-au îndepărtat niciodată de Rusia, iar în aceste condiții, am vrea să știm: cum își va sprijini Rusia compatrioții în această situație dificilă?", a fost întrebarea adresată de către jurnaliști. 

Aceasta nu a fost dată însă pe post, iar jurnaliștii au rămas fără un răspuns.

Vladimir Putin a purtat ieri un "dialog în direct" cu cetățenii ruși. Aceasta a fost a 15-a oară când președintele rus practică o asemenea metodă de discuții cu oamenii. Din cele aproximativ patru ore de linie directă, Putin a rezervat chestiunilor de politică internă 35 de minute. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării