main logo
1695

Tranga cere urmărirea penală a lui Harunjen pentru abuz de putere

Omul de afaceri Andrei Tranga, care este cercetat penal pentru șantaj a scris o scrisoare către președinta Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), Angela Motuzoc.

Tranga cere urmărirea penală a lui Harunjen pentru abuz de putereFoto: tv8.md

Acolo, el solicită să fie desemnat un procuror, care să pornească urmărirea penală pe numele procurorului general Eduard Harunjen, pentru abuz de putere, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Tranga spune în scrisoare despre faptul că a fost filat și că dosarul în care este acum cercetat este unul la comandă, intentat cu scopul de a i se prelua businessul.

„Solicit demararea acestor investigații deoarece procurorii menționați și serviciile speciale, urmărind scopul preluării afacerilor mele ”Andy’s Pizza” și ”La Plăcinte” de către persoane afiliate fostei guvernări, m-au supus monitorizărilor ilegale, reținerii și arestării abuzive, înaintându-mi învinuiri aberante, bazate pe declarațiile datornicului și concurentului meu comercial, urmărit penal în Republica Moldova, Federația Rusă și Italia, în condițiile în care încă din prima zi din care am fost reținut PCCOCS dispunea de probe incontestabile ale nevinovăției mele”, se menționează în scrisoarea expediată de Tranga președintei CSP.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării