main logo
1300

Traian Băsescu l-a numit pe Igor Dodon „pudelul lui Vladimir Putin”

Traian Băsescu l-a numit pe Igor Dodon „pudelul lui Vladimir Putin”, în contextul în care președintele Republicii Moldova a apărut la mai multe evenimente alături de omologul său rus.

Băsescu l-a numit pe Dodon „pudelul lui Putin”Traian Băsescu l-a atacat dur pe președintele Republcii Moldova, Igor Dodon, pe care l-a numit „pudelul lui Vladimir Putin”.

Prezent duminică la Chișinău, unde a lansat Partidul Unității Naționale și a fost numit președintele de onoare al formațiunii, Traian Băsescu l-a atacat dur pe președintele Republcii Moldova, Igor Dodon, pe care l-a numit „pudelul lui Vladimir Putin”, scrie libertatea.ro.

„Mă uit la ce se întâmplă în Republica Moldova. Aveți un președinte care vrea să ducă această bucată de pământ românesc în CSI. Vrea să vă ducă în sărăcia din Federația Rusă, către lipsa de libertate. Sau dodon n-a fost niciodată în Kzahstan sau Siberia? Dacă dodon s-ar întâlni măcar o singură dată cu cetățenii noștri deportați în Kazahstan și Siberia, să vadă câtă jale e (..) Putin i-a oferit Republicii Moldova gaze cu 20% mai scumpe decât Germaniei. Asta este cadoul făcut de Putin pentru Moldova și Dodon. Deși Putin are un labrador superb, are nevoie și de un pudel, de Dodon, ca să-l poarte pe la manifestații”, a spus Băsescu, potrivit unimedia.info.

Traian Băsescu a lansat, duminică, în Republica Moldova Partidul Unității Naționale, unde deține funcția de președinte de onoare. Principalul obiectiv al noului partid este, potrivit președintelui PMP, unirea României cu Republica Moldova.

”Pe 28 iunie, vor fi 76 de ani de la anexarea Basarabbiei la Uniunea Sovietică. Iată că răspunsul nostru la acest moment critic este înființarea unui partid unionist și semnarea unui protocol de colaborare cu PMP, singurul partid din România care are ca obiectiv unirea celor două țări”, a declarat Traian Băsescu, la Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării