main logo
1250

Toate declarațiile lui Platon cu privire la furtul miliardului, investigate de PG

Omul de afaceri și fost deputat în parlamentul de la Chișinău, Veaceslav Platon, a fost audiat recent în dosarul „furtului miliardului”.

Declarațiile lui Platon privind furtul miliardului, investigate de PGFoto: zdg.md

Declarația a fost făcută de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, care susține că fiecare plângere, sesizare sau declarație făcută de Platon va fi investigată de către Procuratura Generală, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, susține că denunțurile și sesizările făcute de omul de afaceri Veaceslav Platon cu privire la implicarea fostului lider PDM, Vladimir Plahotniuc și a altor persoane din anturajul acestuia în frauda bancară din R. Moldova, care anterior au fost ignorate și declarate „false” de către Procuratura Anticorupție (PA), vor fi verificate și investigate de către Procuratura Generală.

„Avem plângerea din partea apărării domnului Platon. Platon a fost audiat în cadrul urmăririi penale sau dosarul penal legat de furtul miliardului. Faptele care au fost spuse în cadrul audierilor vor fi verificate suplimentar, iar eu până acum nu pot să vă spun că el a fost condamnat la comandă. Toate momentele acestea o să fie investigate și cercetate”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Potrivit șefului PA, Platon a depus mai multe sesizări și declarații în ordine de procedură penală împotriva lui Vladimir Plahotniuc.

Mai multe detalii citiți pe Zdg.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării