main logo
1279

Tkaciuk: Pentru furt - arest la domiciliu, iar pentru o palmă stai la răcoare

Fostul consilier al lui Vladimir Voronin și deputat comunist, Mark Tkaciuk, a comentat tragedia care s-a produs cu două fete, dintre care una minoră, ce au fost violate de șase tineri, iar unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie.

Tkaciuk: Pentru furt, arest la domiciliu, iar pentru o palmă, la răcoareTkaciuk: Pentru furt-arest la domiciliu, iar pentru o palmă - la răcoare

În acest sens, Tkaciuk a făcut referire la cazul lui Pavel Grigorciuc, care pentru o lovitură aplicată deputatului Sergiu Sîrbu, este deținut în Penitenciarul nr.13 de mai bine de peste 7 săptămâni, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Caz tipic. Pentru furt primești arest la domiciliu și liberă voință la instincte sălbatice. Dar iată pentru o palmă dată lui Sergiu Sîrbu stai la răcoare. Grigorciuc este cu mult mai periculos. Adevărat? Nu se compară situația unde o minoră a fost aruncată de la etajul 7, cu obrazul îngroșat al unui deputat”, a scris Tkaciuk pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la data de 16 aprilie curent mandatul de arestare pe numele lui Pavel Grigorciuc, care l-a lovit pe deputatul Sergiu Sîrbu, a fost prelungit cu încă 30 de zile.

Amintim că la data de 23 martie, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a emis mandat de arest pe un termen de 30 de zile pentru activistul Pavel Grigorciuc.

De menționat că ședințele de judecată se desfășoară cu ușile închise.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu a fost internat în spital la data de 21 martie cu contuzie cerebrală, după ce Pavel Grigorciuc l-ar fi bătut.

În reacție, activistul susține că a recurs la acest gest după ce democratul l-a insultat.

De asemenea, amintim că Procuratura a anunţat astăzi, 7 mai, despre reţinerea a patru tineri, care împreună cu alţi doi complici, în prezent anunţaţi în căutare, ar fi violat două fete, una dintre care este minoră.

După o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani. Prin constrângere fizică şi psihică indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. 

Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minora a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării