16 septembrie, 16:12
150
0
Tkaciuk crede că niciun partid nu e interesat de alegeri anticipate
16 septembrie, 16:12
150
0

Membrul Comitetului Executiv al Congresului Civic Mark Tkaciuk consideră că niciunul dintre partidele parlamentare nu este interesat de alegerile parlamentare anticipate.

Potrivit Infotag, politicianul a scris despre aceasta pe reţelele de socializare, transmite Știri.md.

Tkaciuk a subliniat că "indiferent de modul în care toţi aceşti candidaţi (la preşedinte -" I. ") au jurat să dizolve puterea principală din ţară - acest Parlament banditesc – niciunul dintre ei nu este capabil de o asemenea ispravă".

"Nu sunt capabili să lupte, din vizuina lor criminală, confortabilă şi sigură, nici deputaţii din Platforma DA, nici cei din Pro Moldova, nici cei din PDM, nici cei din Partidul Şor.

Ca să nu mai vorbim că nici deţinătorii imunităţii parlamentare din Partidul PAS şi PSRM nu sunt dornici să-şi testeze o dată în plus popularitatea.

De aceea, Parlamentul îşi va continua cursul obişnuit - după 14 noiembrie, va forma o majoritate reglementară, va sprijini orice candidat propus pentru postul de prim-ministru şi va începe să coopereze în mod creator cu preşedintele ales de către popor", a spus el.

Tkaciuk consideră că, în orice caz, rezultatul alegerilor prezidenţiale va fi "nu relaxarea, nu resetarea, ci o exacerbare a conflictelor obişnuite între diferite diferitele tipuri de sterilitate politică locală" - "un conflict în care aceste personaje care sunt permanent gata să se admire fiecare pe sine însuşi vor încerca să-i implice pe toţi fanii şi toţi curatorii lor străini".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter