main logo
2599

Tkaciuk: Blocul puricilor de stânga. Dodon va pierde 20% la anticipate

Igor Dodon va pierde 20% din teritoriul său politic la alegerile parlamentare anticipate, a scris, joi, Mark Tkaciuk, membru al comitetului executiv al partidului Congresului Civic. El a numit în mod ironic, iniţiativa lui Dodon de a crea un bloc de forţe de stânga în Moldova: "Blocul puricilor de stânga".

Tkaciuk: Blocul puricilor de stânga. Dodon va pierde 20% la anticipateFoto: facebook/ Igor Dodon

Potrivit Infotag, el a reamintit că "Dodon a sugerat ca socialiştii şi comuniştii să facă acest lucru (Dodon a părăsit PCRM în 2011 -"I.")", transmite Știri.md.

"Comuniştii din rândul fracţiunii parlamentare a socialiştilor sunt ca şi cum ai combina o paradă homosexuală cu ziua paraşutistului. 

Problema PSRM nu constă în aceea că este condusă de un Dodon fără principii şi murdar pe mâini, dar în faptul că este cel mai bun în acest partid. 

Nici unul din primii 30 din fracţiunea PSRM nu este capabil să concureze cu Dodon. 

Toţi sunt mai prost educaţi decât Dodon, incomparabili cu Dodon în experienţa administrativă şi politică. Toţi sunt mai mediocri decât Dodon", a scris politicianul.

El consideră că "Dodon încă se teme de Plahotniuc, dar restul socialiştilor se tem de Dodon însuşi".

"Frica de Plahotniuc este mai mult sau mai puţin explicabilă. Dar pentru a te teme de Dodon, trebuie să fii un om lipsit de valoare. Dar aceste persoane au fost selectate chiar de Dodon. 

Maxim de ce sunt capabili aceşti bolea-batrîncea-furculiţă este să agaţe un steag alb şi să depună un jurământ colectiv de loialitate faţă de Maia Sandu", a remarcat Tkaciuk.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării