main logo
1367

Tiraspolul anunță că a eliberat 2 dintre cei 4 cetățeni răpiți

Tiraspolul anunță că a eliberat 2 dintre cei 4 cetățeni răpiți în perioada 7-8 octombrie 2020.

Tiraspolul anunță că a eliberat 2 dintre cei 4 cetățeni răpițiFoto: Telegraph.md

Anunțul a fost făcut de către pretinsul Minister al Afacerilor Externe din regiunea separatistă, informează Știri.md cu referire la Telegraph.md.

Potrivit autorităților separatiste din stânga Nistrului, persoanele au fost reținute pentru pretinsa săvârșire a mai multor infracțiuni pe teritoriul republicii nerecunoscute, dintre care doi sunt membri activi ai forțelor de securitate din Republica Moldova.

”Anumite forțe politice din Moldova au încercat să speculeze situația în scopuri electorale. După cum știți, Transnistria ia o poziție principială de non-interferență în procesele politice interne dintr-un stat vecin.

Astăzi, a avut loc o conversație telefonică între președinții Republicii Moldova Transnistrene și Republica Moldova, în cadrul căreia interlocutorii și-au confirmat aderarea reciprocă la principiile dialogului constructiv și al umanității.

Respectând solicitările părții moldovenești, instituțiile de aplicare a legii transnistrene s-au abținut de la alegerea unei măsuri preventive sub formă de arestare în raport cu reprezentanții forțelor de securitate moldovenești care au fost eliberați din arest”, transmite pretinsul Minister de Externe din stânga Nistrului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării