main logo
339

Ţîra: Mai bine priveşti un film decât să urmăreşti dezbaterile

"Mai bine priveşti un film decât să urmăreşti dezbaterile din această campanie electorală". O spune chiar un pretendent la funcţia de primar al Chişinăului.

Ţîra: Mai bine priveşti un film decât să urmăreşti dezbaterile

Candidatul PPEM, Dumitru Ţîra, a organizat o conferinţă de presă mai puţin obişnuită şi i-a îndemnat pe locuitorii Capitalei să spună un categoric NU votului de compromis, adică pe 20 octombrie să nu aleagă între două rele, ci pe el, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

a începutul evenimentului, simpatizanţii săi au ţinut un moment de reculegere.

Candidatul Partidului Popular European din Moldova, Dumitru Ţîra, spune că oraşul Chişinău nu are nevoie de lupte politice, de aceea, viitorul edil trebuie să fie apolitic. Acesta a venit şi cu un îndemn pentru electoratul său.

"Iarăşi suntem obligaţi să alegem între stăpânirea Rusiei, salvarea prin unirea cu România sau viitor european. Din nou ni se impune să alegem ceva ce nu are viitor pentru oraşul nostru. 

Vă îndemn să nu mai alegem între două rele, vă îndemn să votăm împotriva tuturor care nu se repezintă. Vot împotriva tuturor", a afirmat candidatul PPEM la funcţia de primar al Capitalei, Dumitru Ţîra.

Pentru a transmite cât mai bine mesajul, candidatul a apelat la ajutorul unui compozitor, care i-a scris o piesă de campanie.

Ulterior, Dumitru Ţîra şi simpatizanţii săi au mers cu o boxă şi în faţa Primăriei Chişinău, unde a răsunat aceeaşi melodie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării