main logo
1129

Ţîcu: Şansele lui Năstase de a câştiga Primăria sunt foarte mici

Deputatul independent Octavian Ţîcu spune că i se părea o chestie legitimă ca Andrei Năstase să vină în faţa alegătorilor după acel vot care i s-a dat.

Ţîcu: Şansele lui Năstase de a câştiga Primăria sunt foarte miciColaj: știri.md

Dar lucrurile s-au schimbat profund şi şansele lui Andrei Năstase de a câştiga Primăria oraşului Chişinău sunt foarte mici, consideră deputatul, transmite Știri.md cu referire la Tvr.md.

Octavian Ţîcu a declarat că nu poţi merge în campania electorală prin prisma lucrurilor care s-au întâmplat şi prin prisma angajamentului de la MAI, în timp ce te-ai angajat într-o reformă a unei instituţii foarte serioase în actul de guvernare, referindu-se la intenţia lui Năstase de a participa la alegerile locale.

„Abandonezi MAI, te angajezi, în campanie electorală pentru Chişinău în condiţiile lucrurile nu sunt atât de bune şi în condiţiile în care trebuie să faci o campanie neutră într-un partid împotriva socialiştilor. Care sunt argumentele cu care îl baţi pe Ion Ceban. Cu ce argument vii şi îl trânteşti de pământ când ştii că este corupt şi reprezentant al intereselor altui stat”, a declarat acesta în platoul emisiunii Punctul pe AZI de la TVR MOLDOVA.

Fiind întrebat dacă şansele lui Ion Ceban sunt mai mari pentru a câştiga Primăria Chişinău, deputatul a menţionat că stânga niciodată nu va câştiga.

„Nimeni nu va câştiga din primul tur. Sper foarte mult să reuşim din primul tur, mai ales dacă vom avea prezenţa tinerilor. Sper şi în puterea mea de convingere.Decisiv pentru Chişinău întotdeauna a fost turul doi”, crede Octavian Ţîcu.

Cât despre acordul dintre PSRM şi ACUM, Ţîcu spune că nu înţelege de ce a fost nevoie de acest acord în condiţiile în care este foarte clară această deosebire totală dintre aceste două componente.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării