main logo
819

Țîcu: Năstase va reveni în cursa electorală pentru a fi primar

Andrei Năstase va candida din nou la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

Țîcu: Năstase va reveni în cursa electorală pentru a fi primar

Declarația aparține deputatului blocului ACUM Octavian Țîcu și a fost făcută în platoul emisiunii „Puterea a patra” de la postul TV N4, transmite IPN.

„Andrei Năstase va reveni în campania electorală pentru cursa de a fi primar și eu cred că este o datorie pe care o are față de alegători. Din discuțiile particulare și din cele dintre două fracțiuni care au avut loc la acest subiect este clar că Andrei Năstase va candida din nou”, a declarat parlamentarul.

Totodată, Octavian Țîcu spune că blocul ACUM nu intenționează să mai înainteze vreo invitație Partidului Socialiștilor privind o eventuală colaborare în noul Parlament, dar că așteaptă încă un răspuns de la socialiști.

„Noi am decis că lucrurile au mers până la un anumit moment în care așteptăm o reacție de răspuns. Sigur, noi am mai spus că suntem gata să renunțăm la funcția de președinte al Parlamentului în condițiile în care pachetul de deoligarhizare este implementat și eu cred că este corect față de cetățenii Republicii Moldova ca după scoaterea statului din captivitate și după aprobarea tuturor chestiunilor care vor fi eventual negociate cu socialiștii să avem alegeri libere și corecte pentru că blocul ACUM nu consideră alegerile din 24 februarie drept libere și corecte”, a menționat deputatul.

„Ne oprim aici, așteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile. Ofertele au fost făcute. Grupul de lucru propus de blocul ACUM așteaptă această acceptare. Să vedem ce urmează”, a conchis Octavian Țîcu.

Deputatul ACUM a reafirmat că o coaliție între ACUM și PSRM nu poate avea loc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării