main logo
2566

Țîcu: Năstase, citat la Moscova pentru mărturii în dosarul lui Plahotniuc

Deputatul fracțiunii ACUM Platforma Da din Parlament Octavian Țîcu afirmă că Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA, ar fi fost citat de organele de drept din Federația Rusă să depună mărturii în dosarul deschis la Moscova pe numele lui Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat.

Țîcu: Năstase, citat la Moscova pentru mărturii în dosarul PlahotniucȚîcu: Năstase, citat la Moscova pentru mărturii în dosarul lui Plahotniuc

Declarația a fost făcută de Țîcu aseară, la emisiunea Puterea a Patra de la N4, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„A fost o citație a lui, cred că (n.r. a lui Andrei Năstase), pentru a depune mărturii în cazul Plahotniuc; ceva de felul ăsta. Eu nu știu cu exactitate, dar, oricum, aceasta nu are nicio relevanță, căci Andrei Năstase nu va merge acolo niciodată, asta este clar”, a spus deputatul Țîcu.

Ieri, Năstase a lipsit de la activitățile organizate de cei din Blocul ACUM cu ocazia Zilei Europei. Întrebată de jurnaliști unde este colegul ei de fracțiune, Maia Sandu, copreședinta blocului politic, a spus că acesta se află peste hotare. La rândul său, Octavian Țîcu a spus ieri în emisiune că Andrei Năstase se află la Viena.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării