518
1
Țîcu: Blocul ACUM nu e vacă sacră. Alianța cu PSRM este nocivă
518
1

Deputatul Blocului ACUM, Octavian Țîcu, a declarat va fi membru al Blocului cât timp integritate va fi menținută.

Foto: telegraph.md

Totodată, Țîcu consideră că este nocivă pentru viitorul pro-european continuarea alianței cu socialiștii, transmite Știri.md.

"Blocul ACUM nu este o vacă sacro-sanctă, forța acestuia a constat tocmai în diversitatea reprezentanților și a opiniilor existente. Nu sunt membru PAS sau Platforma DA, iar critica față de acțiunile Blocului s-au referit la derapajele atestate după preluarea puterii și ele vor continua, pentru că unicul meu raționament de prezență în parlament este respectul față de alegătorul nostru și de angajamentele asumate. Nu contest integritatea Blocului și voi fi în Bloc cât timp această integritate va fi menținută, dar până atunci cer expres transparență în decizii și respectarea democrației interne.

Despre PSRM: Nu am semnat înțelegerea cu PSRM, dar am susținut și voi susține guvernarea Blocului ACUM dacă această guvernare va fi o emanație a spiritului acestui Bloc. Consider că este nocivă pentru viitorul nostru pro-european continuarea alianței cu socialiștii, iar raționamentele le-am invocat în Parlament și în interviu", a precizat Octavian Țîcu.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter