main logo
3433

Țîcu anunță pe Facebook cine e șeful trollilor lui Năstase

Candidatul PUN la funcţia de primar al Capitalei Octavian Ţîcu sparge tăcerea. Fostul deputat PPDA a dezvăluit cine este şeful trollilor a lui Năstase.

Țîcu anunță pe Facebook cine e șeful trollilor lui NăstaseFoto: moldova24.info

Într-o postare pe Facebook, Ţîcu l-a criticat pe contracandidatul său, liderul PPDA şi candidatul la funcţia de primar al Capitalei din partea Blocului electoral "ACUM", Andrei Năstase, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Jurnalista Angela Aramă, care este consilier parlamentar al PPDA, a comentat postarea: "Dle Tîcu, sunteți pur și simplu penibil. Nici nu am cuvinte să comentez această porcărie", a scris Aramă. 

Ţîcu a reacţionat imediat şi a scris "Angela Aramă o, ce onoare... şefa trolilor de la PPDA. Servesc pe Roşca, servesc Năstase".

Potrivit deschide.md, recent Octavian Ţîcu a declarat în cadrul unei emisiuni că trollii Blocului ACUM acţionează din clădirile Guvernului şi a Parlamentului.  „Mă adresez trollilor din PAS și Platforma DA să înceteze cu atacurile violente. Pentru că PAS și Platforma DA au trolli, așa e în războiul informațional. În campania electorală s-au plâns că trollii PD-ului activează din Parlament și Guvern, ei bine, eu știu că acum trollii PAS și cei ai Platformei DA acum tot din Parlament și Guvern acționează”, a declarat Țîcu.

Reprezentanţii PPDA şi PAS nu au comentat declaraţiile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării