main logo
610

Teodor Cârnaț se vrea primar al Capitalei. Va candida la alegerile locale

Expertul constituționalist Teodor Cârnaț anunță că va înainta candidatura sa la funcția de primar general al Chișinăului, fiind susținut de Partidul „Voința Poporului".

Teodor Cârnaț se vrea primar al Capitalei. Va candida la alegeriFoto: Ipn.md

„În ultimul timp, în societate s-a dezvoltat un fenomen aprig al activismului civic. Tot mai des, primesc mesaje de susținere și apreciere a pozițiilor mele din spațiul public. Mai mult, sunt încurajat sa îmi înaintez candidatura la funcția de primar general al mun. Chișinău. Mă uimește interesul și încrederea aceasta, dar și dorința arzătoare în a schimba lucrurile din Moldova! De aceea, susținut de Partidul „Voința Poporului”, am hotărât să mă implic în aceasta cursă”, a scris Cârnaț pe pagina sa de facebook, transmite Știri.md

Totodată, candidatul anunță că își caută susținători pentru a-și forma echipa de consilieri municipali.

"Va fi o campanie electorală ca nici una până în prezent. De ce? Deoarece aceasta nu va fi despre persoana mea, ci despre noi toți; despre ceea ce putem noi face împreuna transparent și cu sârguință! Fiindcă în spate nu am nici un finanțator, nu am nici o înțelegere cu nimeni și mai mult, îmi doresc ca agenda priorităților municipalității să o facem împreună! Voi toți cei care credeți în ceea ce ar putea fi acest oraș; voi cei care v-ați dezamăgit complet, totuși mai sperați; voi cei care ați fost divizati, însă credeți că acest oraș poate să prospere!

Funcția de Primar General îmi va da posibilitatea să îmi arăt capacitățile individuale și să demonstrez că printr-un singur mandat este posibil de transformat Chișinăul într-o Capitală cu adevărat europeană și prosperă, iar Primăria - în serviciul cetățeanului", a menționat Teodor Cârnaț.

Alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării