main logo
1913

Tauber, supărată foc pentru că Dodon nu l-a invitat pe Șor la recepție

Deputata Marian Tauber se arată indignată de faptul că președintele Igor Dodon nu l-a chemat pe Ilan Șor la recepția organizată de președinte, cu ocazia a 28 de ani de la independența RM.

Tauber, supărată foc pentru că Dodon nu l-a invitat pe Șor la recepție

Tauber i-a amintit lui Dodon că ea reprezintă circumscripția 19 și a fost votată de peste 12 mii de alegători, prin urmare, „sunteți obligat să respectați statul de deputat scris în Constituția RM, de asemenea să luați în considerare comentariile și remarcile deputaților, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Astfel, luând în considerare dreptul oferit de Constituție, vreau să vă fac observație că la această manifestare nu există nicio invitație pe numele lui Ilan Șor. 

Dumneavoastră, Igor Nikolaevici, ca „garant al Constituției” nu aveți dreptul să manipulați și să folosiți sărbătorile de stat și naționale, cum ar fi Ziua Independenței, în scopul stabilirii conturilor personale”, se arată într-o scrisoare către Igor Dodon.

„Pentru organizarea acestei recepții, cheltuiți bani guvernamentali, bani ai contribuabililor, inclusiv persoanelor care au votat și au susținut Partidul Șor la alegerile parlamentare. 

Ilan Mironovich, în calitate de președinte al facțiunii și membru al Parlamentului, reprezintă interesele a peste 117.000 de persoane, care au trimis Partidul Șor în Parlament”.

Tauber spune că Partidul Șor nu va merge la această recepție, pentru că s-a arătat o ignorată completă împotriva legii, iar „gestul lui Igor Dodon nu reprezintă decât un interes personal”, se arată în postarea de pe Facebook, destinată președintelui RM.

Unimedia amintește că Republica Moldova împlinește 28 de ani de la declararea Independenței.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării