main logo
1226

Tauber și Apostolova ar fi schimbat mai multe mașini până a fi reținute

Potrivit deputatului Partidului Șor, Denis Ulanov, reținerea deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova a fost realizată la comanda președintelui Igor Dodon, iar guvernarea încearcă blocarea activității Partidului Șor prin intermediul unei „inchiziții politice” și a unei „mașinării represive”.

Tauber și Apostolova ar fi schimbat mai multe mașini până a fi reținuteColaj: Știri.md

Potrivit lui Denis Ulanov, el a fost șoferul mașinii în care Tauber și Apostolova au plecat de la Chișinău la Orhei, după ședința Parlamentului din 16 septembrie, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Am mers cu mașina mea, în care ne aflam trei deputați. Am mers în parcul Ivanos din Orhei, unde aveam programat din timp o întâlnire cu alegătorii. Pe drum, mașina mea e oprită de o mașină de poliție. Mi-au luat documentele. Alexandru Slusari a declarat atunci că chipurile Denis Ulanov vrea să le scoată din țară pe Tauber și Apostolova. Are o fantezie bogată”, a declarat Ulanov.

„Timp de 30 de minute mașina mea a fost reținută fără argumente legale. După ce Tauber și Apostolova s-au urcat într-o altă mașină, s-au apropiat alte mașini de poliție, care au blocat calea și acelei mașini. Apoi Tauber și Apostolova s-au urcat în a treia mașina, după care s-a început urmărirea”, a continuat deputatul Partidului Șor.

Acesta spune că, în drum spre Orhei, deputatele au fost supravegheate de forțe speciale înarmate, procurori, dar și alte persoane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării