main logo
3230

Tauber: Sandu și Recean pregătesc provocări militare. Reacția Guvernului

Marina Tauber, deputata Partidului Politic Șor, promovează noi sperietori. Ea a declarat că „președintele Maia Sandu și premierul Dorin Recean pregătesc pentru data de 17 aprilie, a doua zi de Paște, provocări militare la frontiera cu regiunea transnistreană și la aceste acțiuni ar urma să participe cetățeni străini”.

Tauber: Sandu și Recean pregătesc provocări militare. Reacția GuvernuluiColaj: Știri.md

„Conform informațiilor obținute din cadrul mai multor servicii speciale internaționale, care sunt verificate, Maia Sandu și Dorin Recean pregătesc provocări militare la frontiera cu regiunea transnistreană. Aceste provocări sunt planificate pentru 17 aprilie, a doua zi de Paște. Data pentru acest plan diabolic nu a fost aleasă întâmplător de către acești cinici, ci intenționat, întrucât este mare sărbătoare și toată lumea o va petrece împreună cu familia”, a declarat Marina Tauber în cadrul unui briefing, transmite Știri.md.

Potrivit lui Tauber, la aceste provocări militare ar urma să participe și cetățeni străini.

„Cu toată responsabilitatea vă mai spun că autoritățile noastre, la indicația Maiei Sandu și a lui Dorin Recean, au trimis, săptămâna trecută, în România, 10.000 de uniforme ale Poliției Naționale și 10.000 de uniforme ale Armatei. Scopul este ca la acțiunile militare să participe un contingent internațional”, a mai adăugat Tauber.

Mai mult, deputata susține că „de la mai multe întreprinderi moldovenești au fost comandate 3.000 de sicrie”.

Guvernul a reacționat imediat la afirmațiile deputatei.

„Afirmațiile doamnei Tauber sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate. Doamna Tauber încearcă să acopere în fața finanțatorilor eșecul total al protestelor plătite. Instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării