main logo
637

Tauber nu va obține șefia comisiei parlamentare pentru drepturile omului

Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost respinsă de la șefia Comisiei parlamentare pentru drepturile omului.

Tauber nu va obține șefia comisiei parlamentare pentru drepturile omului

Șefa comisiei în cauză urmează a fi deputata PAS, Doina Gherman, președinta Organizației de Femei a PAS, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

După decizia luată, deputat Marina Tauber a ieșit în fața deputaților cu o luare de cuvânt.

„Ați făcut tot posibilul pentru a limita participarea deputaților din opoziție la comisii. Ați recurs la tot felul de procedee de a face lucruri cvasi-obscure. Ați făcut asta chiar dacă tot voi ați aprobat un algoritm de partajare regulamentară a președinților comisiilor. Atât vicleniile voastre în speranța de a scăpa de noi, cât și justificările false denotă desconsiderarea vădită de către voi de transparență și democrație parlamentară. Democrația parlamentară nu există acolo unde opoziției i se oferă un loc formal. E de-a dreptul ridicol și scandalos”, a spus deputata. 

Ulterior, ea a spus că majorității parlamentare trebuie să-i fie rușine. „Funcții sunt mai puține decât numărul vostru de cumetri și rude”, a mai spus Tauber.

Replica a venit din partea deputatului Lilian Carp. „Vă amintiți cum tovarășa dădea cu mătura în cap? Despre ce drepturi ale omului poate fi vorba...”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării