main logo
6549

Tauber: Nu cred că Plahotniuc e interesat de a reveni în politică. Păcat

Nu cred că ex-liderul PDM Vlad Plahotniuc mai este interesat în politica moldovenească, deși e păcat.

Tauber: Nu cred că Plahotniuc e interesat de a reveni în politică. PăcatColaj: știri.md

Declarația a fost făcută de deputata Marina Tauber, vicepreședinte al Partidului Șor, invitată în cadrul emisiunii Dreptul la Replică de la Știri.md.

”Cu toată sinceritatea, dar haideți să comparăm situația din țară când a fost el și când a plecat, câtă dezordine și haos, câte neânțelegeri și ce o să fie mai departe. 

Da, dumnealui a făcut foarte mult, având un partid puternic, care practic acum nu mai există, dar dacă să analizăm toate proiectele bune pentru țară care au fost implementate, atunci noi vom vedea că țara a avut un viitor și a avut niște oameni care au vrut dezvoltarea R. Moldova.

Am auzit de foarte multe ori în teritoriu că oamenii vor ca Plahotniuc să revină în țară și să participe în viața politică pentru că a fost un gospodar bun și a putut să facă foarte multe lucruri utile pentru R. Moldova.

Noi trebuie să discutăm despre meritele fiecărui pe baza scriselor în RISE sau în alte știri false”, a declarat Tauber.

Întrebată dacă Partidul Șor l-ar primi pe Plahotniuc în caz dacă acesta decide să revină în domeniul politic, Tauber a râs, dar nu a dat un răspuns clar, menționând că are un respect față de această persoană pentru că ”a fost un om de afacere de succes care a făcut mai multe lucruri posibile în țara noastră”.

Știri.md reamintește că fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc a părăsit Republica Moldova în dupa-amiaza zilei de 14 iunie 2019, după ce Partidul Democrat a decis să cedeze guvernarea. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării