main logo
1861

Tauber: Ilan Șor va participa fizic în cadrul campaniei electorale

Ilan Șor va reveni în țară pentru a participa în cadrul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Cel puțin asta dă de înțeles Marina Tauber, vicepreședinte al Partidului „Șor”.

Tauber: Ilan Șor va participa fizic în cadrul campaniei electorale

„Domnul Ilan Șor va participa în campania electorală. Desigur că fizic, cum altfel poți să participi în campania electorală”, a declarat Marina Tauber la „Ora Expertizei” de la Jurnal TV, transmite Știri.md.

„Este un precedent și Ilan Șor l-a aplicat cândva – concurenții electorali se adresează în instanță, care decide că, în perioada campaniei electorale, concurenții înregistrați nu pot fi arestați”, a comentat analistul politic Roman Mihăieș.

Precizăm că, acum o săptămână, Ilan Șor a declarat că va cere prin avocați anularea mandatului de arestare pe numele său pentru a putea reveni în țară.

Șor este dat în căutare internațională după fuga sa din Republica Moldova, în 2019. El a fost condamnat de o instanță de fond la 7 ani și jumătate de închisoare în dosarul jafului din sistemul bancar, dar se află în libertate până la pronunțarea unei decizii finale în acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării