main logo
1580

Tauber, despre raportul Kroll: Acest referat a fost făcut la comandă

Raportul Kroll 2 în care sunt vizați mai mulți deputați și foști deputați în Parlamentul Republicii Moldova ar fi fost „făcut la comandă”.

Tauber, despre raportul Kroll: Acest referat a fost făcut la comandă

Despre asta menționează deputata Marina Tauber. Ea mai spune că cei care se fac vinoveți de furtul miliardului sunt deja „pedepsiți”, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Acest referat al studentului a fost făcut la comanda oamenilor care acuma deja își ispășesc pedeapsa, vorbim despre Filat, Platon”, a spus Tauber în cadrul emisiunii „Important de la TVC21.

Deputata a mai precizat că Partidul Șor nu a avut nicio legătură cu furtul miliardului și că Ilan Șor, cel care este vizat în raport nu poată nicio vină: „Nu sunt oameni corupți în Partidul Politic Șor. Echipa noastră și cei apropiați domnului Ilan Șor îl considerăm și știm că nu este vinovat”.

Amintim că în Raportul Kroll 2 sunt vizați mai mulți membri ai Partidului Șor, iar experții străini ar fi demonstrat legătura lui Ilan Șor cu 77 de companii care au luat credite de la băncile din R. Moldova, în mare parte de la Banca de Economii. Și numele deputatei Reghina Apostolova și al Marinei Tauber apar în raportul Kroll.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării