main logo
4608

Tauber, cu parasolarul în Parlament: Mă protejez de Năstase

Deputata Partidului Șor a adus un parasolar pentru parbriz și l-a întins în stânga sa, unde se află deputații blocului ACUM.

Tauber, cu parasolarul în Parlament: Mă protejez de Năstase

„Vreau să mă protejez de acest bloc ACUM, de colegul Năstase, care a fost intoxicat cu mercur. El așa a declarat de mai multe ori. Să nu fim noi - deputații, jurnaliștii, staful tehnic - să nu ne intoxicăm”, a spus Tauber, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

În acest moment, președintele ședinței, Eduard Smirnov, a închis microfonul, întrebând-o pe deputată „Doamna, u vas esti fracția?” (n.r. - Doamna, aveți fracțiune?).

Amintim că în luna februarie, liderii ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu au declarat că suspectează că ar fi fost otrăviți cu mercur. 

Ulterior, în presă au apărut rezultatele analizelor medicale efectuate de către cei doi politicieni. Potrivit  jurnal.md, analizele confirmă că în sângele celor doi a fost depistată o cantitate de mercur peste valorile normale. 

Mai târziu, analizele au fost făcute publice și de șeful Starnet, Alexandru Machedon, fostul șef al staff-ului electoral al lui Năstase la alegerile locale din 2018. Machedon spune că o cantitate de mercur mai mare decât valorile normale a fost depistată și în sângele soției și al celor trei copii ai săi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării