main logo
664

Susținătorii lui Ilan Șor protestează în fața Curții de Apel Cahul

O nouă ședință de judecată în cazul lui Ilan Șor urmează să aibă loc astăzi la Curtea de Apel Cahul.

Susținătorii lui Ilan Șor protestează în fața Curții de Apel CahulSusținătorii lui Ilan Șor protestează în fața Curții de Apel Cahul

Mai multi susținători ai primarului de Orhei, care e condamnat la 7 ani de pușcărie în dosarul BEM, de către prima instanță, s-au adunat în fata instituției din Cahul, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Update 11:00 Ilan Șor este prezent la ședința de judecată: „Va mulțumesc că sunteți aici".

„Noi vrem o justiție corectă", „Ilan Șor, noi suntem cu tine", „Noi îl susținem pe Ilan Șor", „Noi îl credem pe Ilan Șor", „Noi suntem cu tine".

Ultima ședință de judecată în cazul lui Ilan Șor, care urma să aibă la loc la data de 12 septembrie, a fost amânată, pentru ca avocații au cerut să fie făcută expertiza contabilă pentru niște probe din dosar. Nu cunoaștem dacă Șor a fost la Cahul, întrucât avocații nu ne-au răspuns la telefon. 

Din februarie, de când dosarul său a trecut la Curtea de Apel Cahul, au avut loc doar trei ședințe, iar amânările s-au ținut lanț.

Primarul de Orhei este condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare în dosarul Băncii de Economii. El se declară nevinovat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării