main logo
1047

Susținător al Partidului Șor, observat la protestul de la sediul PAS

Unul dintre unioniștii care au protestat astăzi în fața sediului PAS, față de decizia de a vota un speaker socialist, s-a dovedit a fi susținător al Partidului Șor.

Susținător al Partidului Șor, observat la protestul de la sediul PAS

Cel puțin aceasta reflectă o fotografie postată de expertul în domeniul energetic, Sergiu Tofilat, pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Faceți cunoștință cu Mihai Balan (în dreapta lui Șor), alt „unionist” care a venit să „protesteze” azi la PAS”, a scris Sergiu Tofilat.

Totuși, analizând fotografiile postate pe pagina sa de Facebook, se poate observa cu ușurință că Mihai Balan, membru al Uniunii Naționale a Veteranilor Războiul pentru Independența Republicii Moldova, nu este doar susținătorul lui Șor. Acesta apare și în preajma membrilor Partidului Democrat, cum ar fi ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, prim-ministrul, Pavel Filip.

Amintim că astăzi, 6 mai, un grup de manifestanți s-a adunat în fața sediului PAS, nemulțumiți de decizia partidului de a o vota pe Zinaida Greceanîi în funcția de președinte al Parlamentului.

Pentru a vorbi cu protestatarii au ieșit unii deputați, printre care Oazu Nantoi, Igor Grosu și Liliana Nicolaescu-Onofrei, însă reprezentanții protestului s-au arătat nemulțumiți că Maia Sandu nu a ieșit și ea.

Mai mult decât atât, printre protestatari a fost și Ghenadie Cosovan, colonel în rezervă, ex viceministru de Interne al Republicii Moldova. Deputații Sergiu Litvinenco și Radu Marian au adus aminte că Ghenadie Cosovan a fost numit de Zinaida Greceanîi în funcția de viceministru.

f

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării